OSMANELİ BELEDİYESİ KRONAVİRÜSE KARŞI ÖNLEMLERİ 24 SAAT HİZMET ANLAYIŞI İLE DEVAM ETTİRİYOR.

Koronavirüs ile mücadelede önümüzdeki iki hafta çok önemli.Bu dönemde vaka sayısında ve kayıplarda artış olması muhtemel.En büyük riski şirketlerde yaşadık.Şu an çoğu üretimi durdurmuş olasına rağmen ilçemizdeki vakaların %95 lik kısmı şirket çalışanlarının olduğunu görüyoruz.%5 lik kısmı da cevre büyük şehirlerden ilçemize giriş ve çıkışlardan kaynaklanmaktadır.Osmaneli halkı önümüzdeki iki hafta dahi zorunlu olmadıkça evde kalmalıdır.

Osmaneli Belediyesi olarak 24 saat halkımızın hizmetinde koronavirüse karşı mücadeleye tüm çalışanlarıyla devam etmektedir.