OSMANELI BELEDIYESI KUDÜS VE MESCİD-İ AKSA İÇİN BELEDİYE BİNASINA FİLİSTİN BAYRAĞI ASTI VE BİLBORDLARA ÇIKARAK DESTEK VERDİ.

Osmaneli Belediyesi,belediye binasına Filistin bayrağı asarak ve ilçe içindeki bilbordlara “Osmaneli Halkı,Filistinli Kardeşlerinin yanındadır”pankartlarını astı.Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Osmaneli Halkı olarak İsrail terörüne,müslüman katliamına karşı,dinimiz için en önemli üç mescidimizden biri olan ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’nın korunması için Filistin halkına desteğimizi ortaya koyduk.Osmaneli halkı Filistin için, Mescid-i Aksa için,Kudüs için ayakta ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aldığı her karara tam destek vermektedir.Terör devleti İsrail bu katliamlarının bedelini mutlaka ödeyecektir.Güçlü Türkiye tüm İslam aleminin,tüm Türk Dünyasının,ezilen tüm Dünya halklarının umudu ve destekçisidir ”dedi.