OSMANELİ BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI İÇİN HAZIRLIKLARI TAMAMLIYOR.

Kurban bayramı öncesi kurban pazarını yine önceki yıllarda olduğu gibi Osmaneli Mezbahası yanında kuran Belediyemiz pazar da her türlü önlemi aldı.Kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız mezbahamızda sıra alacaklar.Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı mezbaha tesisimizde kurban kesimleri için her türlü hazırlık tamamlandı.

Osmaneli Belediyesi tüm ilçeyi bayram öncesi ilaçladı.Özellikle su,kanal,Parklar,meydanlar,sokaklar vb.ilaçlanarak sağlıklı ortam koşulları oluşturuldu.İlaçlamalar bayram öncesi ve sonrası devam edecek.Yollar ve sokaklarda inşaat işleri nedeniyle oluşan molozların ve genel temizlik normal devam ediyor.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle belediyemiz sağlıklı ortamın bozulmaması için çalışmalara titizlikle devam ediyor..Virüse karşı tüm önlemleri sağlık bakanlığımızın yayınladığı kurallara uygun olarak alıyoruz.Kurban bayramı süresince belediye hizmetlerimiz kesintisiz nöbetçi belediye personelimizde eksiksiz devam edecek.