OSMANELİ BELEDİYESİ MASKE ÜRETİMİ İÇİN “CE İŞARETİ”UYGUNLUK BELGESİ ALDI.

Osmaneli Belediyesi; ürettiği Maskeler için “CE işareti” uygunluk belgesi alarak, AB teknik uygunluk mevzuatı çerçevesinde gerekli bütün uygunluk değerlendirme faaliyetlerinden geçtiğini sağlık, güvenlik ve tüketicinin ve çevrenin korunması gerekliliklerine uyduğunu gösterdi.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde Kadın Girişimciler Kooperatifi üyelerince üretilen Maskelerimiz kamu,özel sektör ve halkımızın koronavirüsle mücadelesinde büyük katkı sağladı.Osmaneli Belediyesi Koronavirüs ile mücadele ofisinde halkımıza ücretsiz dağıtılan maskelerimizin üretim kapasitesini arttırıp BEBKA destekleri ile Sağlık Bakanlığımızın projemize onayı ile ürün çeşitiliğimizi ve kapasitemizi yükseltmek istiyoruz.

Maskenin yanı sıra diğer sağlık ürünleri;Dezanfkan,hijyen,ortopedik dizlik,bileklik,kolonya vb ürünleri BEBKA destekleri ile üretecek orta ölçekli bir tesisi Osmaneli Belediyesi olarak gerçekleştireceğiz.