DUYURULAR

OSMANELI BELEDIYESI OSMANGAZI HALI SAHA TESISIMIZ CAMİCEDİT MAHALLEMIZIN HIZMETINDE. ÇOCUKLARIMIZA VE GENÇLERIMIZE HAYIRLI OLSUN.

ÇOCUKLARIMIZA VE GENÇLERIMIZE HAYIRLI OLSUN.

Osmaneli Belediyesi 5.Halı sahayı Osmangazi İlköğretim Okulunun yanına yaparak hizmete aldı.Camicedit Mahallemizde kazandırdığımız bu tesisle cocuklarımız ve genclerimizin spor yapmalarını özendiren tesislere bir yenisini ekledik.Osmaneli Belediyesi genclere ve cocuklara yönelik faaliyetlerini planlı programlı olarak sürdürüyor.Sporda büyük başarılar bu tesisleşmeden geciyor.Osmaneli Belediyesi bugün yine sessiz sedasız bir tesisi hizmete sokarken Osmaneli Halkının beklentilerinin üzerinde hizmet vermeyede devam ediyor.

Başkan Münür Şahin yaptığı acıklamada;”göreve geldiğimiz 2014 martından bu yana Osmaneli’de her kesimin spor yapabilmesi için tesisleşmeye büyük önem verdik.Osmaneli Beşediyesi’nin beş yıl içinde yaptığı tesisleri sıralarsak;1-İlçe Stadının Sentetik Saha olarak yeniden inşa edilmesi 2-Doğal Çim Futbol sahası 3-Tenis Kordu(1 adet) 4-Basketbol/voleybol Sahası(2 adet) 5-Halı Saha (5 adet).Bunların dışında yürüyüş alanları,bisiklet yolları,doğal çim spor alanları vb.tesislerle ilçemize ücretsiz spor yapılabilecek bir çok tesisi kazandırdık.1308 Osmaneli Belediye Spor sporda hedeflerimizi 17 branşta faaliyetlerle sürdürüyor.Her zaman desteklediğimiz Osmaneli Genclerbirliği Spor ise yine ilçemizde sportif faaliyetlere değer katıyor.Özellikle Geleneksel Türk Sporları için kurduğumuz Anadolu Selcuklu Spor da yakında alanıda ilçemizde spora hizmet edecek.Osmaneli Belediyesinin spordaki tesisleşmesi ve faaliyetleri,altyapısı örnek bir projedir.Tesisleşmede geldiğimiz nokta Lefke Cup gibi Türkiye’de ses getirecek turnuvalarıda düzenlememizi sağlıyor.Milli Eğitim ve Genclik Spor Müdürlükleri ile yaptığımız işbirliği sporda ilçemizi daha yukarılara cekiyor”dedi.

Tesisleşmeye 6.Halı saha ve sosyal tesisler,park projemizle Beşevler Mahallemizde devam ediyoruz.Dolgu çalışmaları devam eden tesislerimiz yine örnek bir proje olacak.Osmaneli birlik ve beraberlik içinde büyümesini ve yükselişini hare alanda sürdürmeye devam ediyor.