OSMANELİ BELEDİYESİ PROJESİ “KALİTELİ GİRİŞİMCİ-GÜÇLÜ REKABET”BEBKA DESTEKLERİNE UYGUN GÖRÜLDÜ.

Kadın girişimciler,Geç girişimcilerin desteklenmesi ve çalışma hayatında yer almalarının sağlanması için Osmaneli Belediyesince hazırlanan ve yürütülecek olan projemize destek verecek iştirakçilerimiz;,Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası,Posta ve Telgraf Teşkilatı(PTT) AŞ.Bilecik KOSGEB,Bilecik İŞKUR,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi,Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Derneği.

BEBKA Girişimcilik hibe destekleri ile 500.000 – TL yatırımın gerçekleşeceği proje ile Osmaneli Belediyesi Necati Kudül Konağını kadın ve genç girişimciler için kullanacak.Osmaneli Belediyesi Liseyi bitirmiş işsiz gençleri kadınları,Üniversiteyi yeni bitirmiş iş bulamamış,meslek sahibi ancak kendi işini kuramamış kadın ve gençlerin bu proje ile önü açılacak.

Osmaneli Belediyesi 2014 yılından bu yana 1- Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisleri,2-Hisarcık Beşevler Yöresel Ürün üretme tesisleri,3-Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi,4-Osmaneli Belediyesi Personeli Eğitimleri,5-Tarihi Çarşının İŞGEM olarak restorasyonu ve düzenlenmesi,6-Bilecik’te Ahilik Eğitimleri 7-Fuar ve sergilere katılma destekleri,8-Gençler ve Kadın girişimciler için Girişimcilik destekleri gibi bir çok projede BEBKA desteklerinden,hibelerinden yararlanmıştır.Osmaneli Belediyesi Üniversitelerimizin destekleriyle çok önemli projelere destek almış ve kurduğu tesisleri geliştirerek sürdürülebilirliği sağlamıştır.

Bu gün artık Osmaneli’nin değeri haline gelen Lefke Bezi,Ayva Lokumu,Salça,Tarihi Çarşı,Konaklar,İş Geliştirme Merkezi,Kaybolmakta olan sanatların canlandırılması,sürekli eğitim merkezi ilçemizin değerleri haline geldi.Yeni alacağımız girişimcilik mali desteği ile gençlerimize ve kadınlarımıza iş olanakları da sağlamış olacağız.Projemize destek olan tüm paydaşlarımıza ve özellikle de BEBKA yönetici ve uzmanlarına,BEBKA yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz.