OSMANELİ BELEDİYESİ SOĞUK HAVA KOŞULLARINDA SOKAK HAYVANLARININ ETKİLENMEMESİ İÇİN HAYVAN ONLARI SICAK ORTAMDA AĞIRLIYOR

Osmaneli Belediyesi soğuk hava koşullarında sokak hayvanlarının etkilenmemesi için hayvan barınağında onları sıcak ortamda ağırlıyor.250 hayvan ağırlama kapasitesine sahip olan barınağımızın kapasitesi geçici taşınabilir kulübelerle arttırılabiliyor.Soğuk hava koşullarının yoğun olduğu bu günlerde barınağa girmek istemeyen sokak hayvanlarına da veterinerlik ve sağlık ekiplerimiz sokak mama dağıtmaya devam ediyor.Başkanımız;sokak hayvanlarının varlıklarını sürdürebilmek İçin gerekli her tedbiri alıyoruz.Onların soğuktan etkilenmemeleri için gece gündüz caba sarf ediyoruz dedi.