“OSMANELİ BELEDİYESİ, SPORUN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİDİR”

15350491_10154797412334530_1122724296018449975_n

“1308 Osmaneli Belediye Spor, Bilecik I. Amatör Ligin ilk yarısında oynadığı 12 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak toplamda 31 puana ulaştı ve ligi ikinci olarak tamamladı. 1308 Osmaneli Belediye Spor’un bu başarısından dolayı gururluyuz.

Spor, barış ve kardeşliktir. Geçtiğimiz hafta takımımıza karşı galibiyet alan Bilecik Spor’u kutluyoruz. 1308 Osmaneli Belediye Spor olarak her zaman ifade ettiğimiz hedefimiz “üst liglere, milli takımlara sporcu yetiştirmek, gençlerimizin ve çocuklarımızın bireysel yeteneklerini geliştirmek, onları örf ve adetlerine bağlı, ülkemizin maddi ve manevi değerlerine sahip çıkan, birlik ve beraberlikten ayrılmayan, dedikodudan, fitneden uzak din ve ahlak kurallarına bağlı olan bireyler olarak yetiştirmektir.

Osmaneli Belediyesi Osmaneli’ne kazandırdığı spor tesisleriyle halkımıza spor yapma olanağı sunuyor. 16 branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde yaklaşık 400 sporcumuz bulunuyor. Yine her zaman destek olduğumuz Osmaneli Gençlerbirliği Spor kulübümüz de gençlerimize hizmet veriyor.

Birlik ve beraberlik içerisinde spor alanında faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İlimizde spora katkı sağlayan her kuruma, spor kulüplerimize saygı duyuyor ve spora katkıları için teşekkür ediyoruz. Bilecik ve ilçelerimizde spor her geçen gün çizgisini yükselterek tüm halkımızın ilgi odağı olma yolunda kızla ilerliyor.”

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN