OSMANELİ BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ BÖLGEMİZDE TERCİH EDİLİYOR

1-IMG_4970

2014 yılının eylül ayında BEBKA tarafından desteklenen projeyle kurulan OSMANELİ BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİmiz  kurulduğundan bu yana 5000 kişiye sosyal,kültürel,mesleki ve sportif alanlarda eğitimler verdi ve eğitim faaliyetleri artarak devam ediyor.Bölgemizde bir ilk olan Osmaneli Belediyesi  Sürekli Eğitim Merkezimiz TÜRKAK tarafından akredite edilmektedir.

Özellikle KOSGEB Uygulamalı girişimcilik kurslarında Osmaneli Belediyesi Sürekli  Eğitim Merkezimiz çevre il ve ilçelerin tercihi olmuştur. 18-21 temmuz  tarihli KOSGEB Uygulamalı  Girişimcilik Eğitimi değerli hocamızın öğreticiliğinde devam ediyor.

KOSGEB  Uygulamalı Girişimcilik Eğitimimiz ile birlikte Osmaneliye ülke genelinde farklı farklı illerden gelen katılımcılar; İlçemizi gezme fırsatı da bulup şirin ilçemiz hakkındaki memnuniyetlerini  dile getiriyorlar.Katılımcılardan bir kısmı ise eğitimi tamamlayıp ilçemizde işyeri açarak ticari faaliyete başlıyorlar.

Ayda iki KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleyerek hız kesmeden devam eden Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimiz ilçemizi bu yönüyle de Bilecik ili ve diğer illerden ayırt edici bir noktaya taşıdı.

Katılımcılar hem eğitim alıyor,hem de değerli hocamız ve Belediyemiz rehberleri  eşliğinde ilçemizin tarihi,kültürel ve sosyal  mekanlarını gezme ayrıcalığına sahip olup eğitimlerini tamamlıyorlar.

Eğitimlere katılmak isteyen kursiyerler yeni açılacak olan çeşitli kurslar hakkında belediyemizden bilgi alabilir ve Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi www.obsem.net  web sitesi üzerinden başvurularını yapabilirler.

Okunma Sayısı: 1.139