OSMANELİ BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ EĞİTİM PROGRAMLARI

19-img_7356

2014 yılının Eylül ayında Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından desteklenen projeyle kurulan OSMANELİ BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ kurulduğu günden bu yana 5000 kişiye sosyal, kültürel, mesleki ve sportif alanlarda eğitimler verdi ve eğitim faaliyetleri daha da artarak devam ediyor. Bölgemizde bir ilk olan Osmaneli Belediyesi  Sürekli Eğitim Merkezi, TÜRKAK tarafından akredite edilmektedir.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizin yıl sonuna kadar düzenleyeceği eğitimlere ilgi oldukça fazla. Kurulduğu günden bu yana yaklaşık 5000 kişiye eğitim veren Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin yıl sonuna kadarki eğitim programları belirlendi.

KOSGEB işbirliği ile yapılan Girişimcilik eğitimleri yoğun taleplerle devam ediyor. Bu yıl sonuna kadar Sürekli Eğitim Merkezimizde yeni girişimci adayları için tam 6 Girişimcilik kursu açılacak.

KOSGEB  Uygulamalı Girişimcilik Eğitimimiz ile birlikte Osmaneli’ne ülke genelinde farklı farklı illerden gelen katılımcılar; İlçemizi gezme fırsatı da bulup şirin ilçemiz hakkındaki memnuniyetlerini  dile getiriyorlar. Katılımcılardan bir kısmı ise eğitimi tamamlayıp ilçemizde işyeri açarak ticari faaliyete başlıyorlar.

Girişimcilik kurslarının yanı sıra ev hanımlarımıza yönelik hobi kursları da oldukça ilgi gördü. Bugüne kadar açılan sabundan meyveler, sanatsal mozaik, ahşap yakma gibi çok sayıda kursa birçok ev hanımı vatandaşımız katıldı. Bu yıl sonuna kadar ise Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde Çocuk Gelişimi, Ebru Sanatı, Mis Sabun, Tutkaldan Magnet ve Pilates kursları açılacaktır.

Eğitimlere katılmak isteyen kursiyerler yeni açılacak olan çeşitli kurslar hakkında belediyemizden bilgi alabilir ve Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi www.obsem.net  web sitesi üzerinden başvurularını yapabilirler.

Okunma Sayısı: 1.185