OSMANELİ BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİMİZ,KADIN GİRİŞİMCİLER KOOPERATİFİMİZLE MASKE ÜRETİMİNİ ARTTIRDI.OSMANELİ HALKINA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Osmaneli Belediyesi koronavirüsle mücadeleye devam ederken halkın ve kamunun,özel sektörün,halkımızın ihtiyaç duyduğu maske,bone vb teçhizatı da üretmeye devam ediyor.Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimiz üyeleri oldukları Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi ile birlikte maske üretim miktarını arttırdı.Maskelerin ücretsiz verileceğinin cumhurbaşkanımızca açıklanmasından sonra ve marketlere,kamuya vb yerlere girerken maske zorunluluğu getirilmesi ilçemizde Belediyemizden maske talebini arttırmıştı.

Kadın Girişimciler Kooperatifimiz Başkanı Mefaret Göbekçi ve Başkan Yardımcısı Gülay Durak ve Sürekli Eğitim Merkezimizin Dikiş Hocası Nuray Köse kursiyerlerimizden ve gönüllülerden oluşturdukları 35-40 kişilik ekiple günlük maske üretim sayısını 2.500- 3.000 adete çıkardı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından da desteklenen projemizi daha ileriye de götürerek Bebka destekleriyle sürdürülebilir orta ölçekli tesise dönüştüreceğiz.Osmaneli Belediyesi her alanda olduğu gibi Maske,Bone,Dezanfekan Malzeme,Kolonya,Sağlıkçılar için hijyenik kıyafet vb üretiminde de örnek bir tesisleşmeye gidiyor.

Bu arada Kadın Girişimciler Kooperatifimiz adına Başkan Mefaret Göbekçi ve Başkan Yardımcısı Gülay Durak hocamız Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE kampanyasına katılarak Osmaneli Ziraat Bankasındaki hesaba bağışlarını yatırdılar.Bu anlamlı bağışları için Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkan ve kurucu üyelerini kutluyoruz.