OSMANELİ BELEDİYESİ TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

24852472_1956808211202379_4171782840976880170_n

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığıyla 11. kez kapılarını açtı.

Şehirlerin kültürel ve tarihi değerleri ile turizm potansiyelinin tanıtıldığı Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na İlçemiz, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde üretilen hediyelik ve yöresel ürünleriyle birlikte katıldı. Ülkemizden birçok ilin ilçeleriyle birlikte katıldığı bu büyük fuarda standımız ilgi odağı oldu.

Fuarın ilk gününde Bilecik Valisi Tahir BÜYÜKAKIN, Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ ve yönetim kurulu üyeleri Bilecik ve Osmaneli Standını ziyaret ettiler.

Belediyemiz stant yetkilileri Fikret ATAPAY ve Süleyman ÇAKAR fuar ile ilgili olarak verdikleri bilgilerde, “Fuarda açmış olduğumuz Osmaneli standı birçok protokol üyesinin yanı sıra vatandaşlardan da oldukça fazla ilgi gördü. Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen hediyelik biblo, kolye, yüzük ve bilekliklere özellikle fuarı ziyaret eden bayanlar fazlaca ilgi gösterdiler. Osmaneli’nin tanıtımı için Travel Turkey İzmir fuarı bir hayli yararlı oldu” dediler.

Yoğun işleri nedeniyle fuara katılamayan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN fuarla İlgili olarak, “Bir tarih kenti olan Osmaneli’nin tanıtımı için her türlü organizasyonu takip ediyor ve katılmaya çalışıyoruz. Başlatmış olduğumuz turizm hamlemizin alt yapılarını oluşturmak için bu gibi fuarlara katılmak çok önemli. Yerli ve yabancı turistlerin ve seyahat acentelerinin buluşma noktası olan fuarlarda yer almak Osmaneli’nin geleceğinin şimdiden şekillenmesi demektir. Osmaneli Belediyesi olarak, Osmaneli’nin turizm geleceği için üzerimize düşenleri yapıyoruz” dedi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran ULUSOY da, Travel Turkey İzmir Turizm Fuar’ı için “Fuarlar tanışma ve buluşma yeridir. Bu fuar bunu başarmıştır.” dedi.