OSMANELİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARIMIZA BÜYÜK İLGİ | Osmaneli Belediyesi

OSMANELİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARIMIZA BÜYÜK İLGİ

Osmaneli Belediyesinin ,Gençlik Spor İl-İlçe Müdürlüğü,İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği yaz spor okullarımıza sponsorluğu AK YAYLA TARIM LTD.ŞTİ. sponsorluğunda çocuklarımızın ve ailelerinin yoğun ilgisi ile devam ediyor.Bugünkü çalışmayı Başkanımız Münür Şahin ve Genclik Spor İlçe Müdürümüz Şener Öner ile birlikte izleyen AK YAYLA TARIM LTD.ŞTİ.yönetim kurulu başkanı Dursun Ağce ve yönetim kurulu üyeleri sporcularımız ve hocalarımızla görüştü.Başkanımız Münür Şahin Dursun Ağca’ye sürekli olarak yaz spor okullarına sponsorlukları için teşekkür etti.Spora destekleri ile çocuklarımıza ve gençlerimize sahip cıkan Ak Yayla Tarım Ltd.Şti.ve yönetim kurulu üyelerimizede teşekkür eden başkanımız bu yılda hedefimiz tüm branşlarda toplam 750 sporcu ile yaz sezonunda çocuklarımızı,gençlerimizi eğitmek dedi.