OSMANELİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARIMIZIN SERTİFİKA TÖRENİNİ YAPTIK.

Okulların kapanışından bugüne devam eden Osmaneli Belediyesi Yaz Spor Okullarımızın kapanışı ve sertifika töreni Lefke-Kale Tesislerimizde yapıldı.Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Gençlik Spor Müdürlüğümüzün projemize iştirakleri ile Osmaneli Belediyemizce gerçekleştirilen yaz spor okullarımızda çocuklarımız deneyimli hocalarımızla kendilerini geliştirdiler ve yaz tatillerini değerlendirdiler.Sertifika törenimizde Fenerbahçe Altyapı genel koordinatörü Tahir Karapınar,Adana Demirspor Alt yapı Koordinatörü Özgür Zengin,Sakarya Spor Alt Yapı Koordinatörü Talip Toprak yer alarak Başkanımız Münür Şahin ile birlikte sporcularımıza sertifikalarını verdiler.Türkiye’nin önde gelen değerli kulüplerimizin Altyapı koordinatörlerinin törende yer alması sporcularımızı ve bizleri onure etti.Başkanımız bu örnek davranışları İçin Alt Yapı Koordinatörlerine teşekkür etti.Başkanımız okul dönemi boyunca kış spor okullarını, yaz spor okullarımızdan gelecek sporcularımızla devam ettireceğiz dedi.