OSMANELİ BELEDİYESİ YÖRESEL ÜRÜN ÇEŞİTLERİNE ÜÇ YENİ ÜRÜN DAHA KATTI

OSMANELİ BELEDİYESİ YÖRESEL ÜRÜN ÇEŞİTLERİNE ÜÇ YENİ ÜRÜN DAHA KATTI.

Osmaneli Belediyesi Bebka destekleriyle Hisarcık – Beşevler köyünde kurduğu yöresel ürün üretim tesislerini büyütmeye devam ediyor.Salca,sebze-meyva kurutma,hamurdan ürünler,ayva lokumu,nar lokumu,meyva suyu vb ürün çeşitlerinin yanına Ava Reçeli,Ayva Marmelatı,Ayva Püresi ürünlerini de ekledi.

Son derece şifalı olan ve sindirim sistemine,insana rahatlık veren,sakinleştirici ve doğal enerji verici,gücü arttırıcı,cilde olumlu katkı sağlayan vb bir çok şifa veren doğal ürünlerimiz içinde önemli yer tutatan Evliya Celebinin Seyahatnamesine konu ol Ayva ve Ayvadan ürettiğimiz ürünleri Türkiye’nin her yerine Tarım Kredi Kooperatifi ile birlikte iletiyoruz.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile ticareti iyice geliştirerek yüklü teslimatlar yapan belediyemiz yine pazar payını yükselmek için ürün çeşitliliğini sürekli arttırmaya çalışıyor.Yeni makine siparişlerinin verilmesiyle üretim kapasitesinde büyük artış olacak belediyemiz çiftçimize destek olmaya devam ediyor.İlçemize hayırlı olsun.