OSMANELİ BELEDİYESİ “YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI YÖREX”TE ANTALYA’DA

OSMANELİ BELEDİYESİ “YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI YÖREX”TE ANTALYA’DA

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle bu yıl 9’uncusu ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX bugün ziyaretçilerine kapılarını açtı.Osmaneli Belediyesi Turizmde yükselen bir değer olarak ürünleriyle fuarda yerini aldı.

Yerli üretimin öneminin vurgulandığı YÖREX’te Anadolu’dan gelen binlerce ürün sergilenecek, YÖREX’in pozitif etkisiyle, yöresel ürünler tekrar gündeme gelecek ve talep edilecektir.Osmaneli Belediyesi gittikce artan üretim kapasitesi ile yöresel ürünlerde marka olmayı başardı.

Osmaneli Belediyesi olarak,Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının her yıl olduğu gibi bu yılda ilimize ait yöresel ve kültürel değerlerle açtığımız standa yerini aldı.Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi ve 1308 Osmaneli Belediyesi Gıda ve Turizm AŞ ürünlerimiz salça,ayva lokumu,reçel, Lefke Bezi, Lefke Takı vb. fuarda büyük ilgi gördü.

Osmaneli Belediyesi Yöresel ürünleri Ayva Lokumu, Salça ve Lefke Bezi Turizm alanında pazarlama ve dağıtım yapan şirketlerin yoğun siparişlerine konu oldu.Hisarcık Beşevler Köyümüzdeki tesislerimizi ilave yatırımlarla artık büyütmemiz gerekecek.Bir vardiyada ayda 30.000 kg domates,5.000 kg ayva,5.000 kg reçellik meyve işleyen tesislerimiz artık siparişleri karşılamada zorlanıyor. 2019 da yeni yatırımlarla tesislerimizin kapasitesini 5 kat büyüteceğiz.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada:”Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle bu yıl 9’uncusu ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’de Bilecik ilini ve Osmaneli ilçesini temsilen yöresel ürünlerimizle yerimizi aldık.Turizmde yükselen değer olan Osmaneli yöresel ürünleriyle de öne çıkmayı başardı. Ürünlerimize yoğun ilgi ve talebin olduğunu arkadaşlardan öğrendik.Bu çok güzel bir gelişme.İnşallah mevcut yatırımlarımızı büyüterek bu siparişleri karşılayacak konuma geleceğiz. Osmaneli Belediyesi ürünleri şu an yok satıyor. Osmaneli olarak birlik ve beraberliğimizin karşılığını görmekten mutluyuz” dedi.