OSMANELİ BELEDİYESİ YÜZME HAVUZU 2019 SEZONU İÇİN HİZMETE GİRDİ.

2019 yılı Osmaneli Belediye yüzme havuzu Osmaneli halkının hizmetine açılmıştır.Pazartesi,salı,perşembe,cuma ve Pazar günleri erkeklere, cumartesi ve çarşamba günleri kadınlara hizmet verecek havuzumuz sezona başladı.Havuz günlerinde özellikle kadınlardan gelecek önerilere göre değişim yapılabilecektir. İlimizin en hijyenik ve güvenli havuzu Osmaneli Belediyesince Halkımıza hizmet vermektedir.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Yeni havuzumuz devreye girinceye kadar erkek ve kadınlar için halkımızdan gelecek öneriler dikkate alınacaktır. Ağustos başında İçmeler Tesislerimizdeki havuz hizmete girecek. İçmelere Belediyemizce günde en az dört sefer servis hizmeti konulacaktır. Ayrıca önümüzdeki yıl sadece kadınlara hizmet veren yeni bir havuz daha Osmaneli Belediyemizce hizmete alınacaktır. Kapalı yüzme havuzumuz ise 2021 yılında hizmete girecek. Kısa sürede amacımız Osmaneli’de oluşturduğumuz büyük parklarda sosyal yaşam alanları içinde yüzme havuzlarının da yer almasını sağlayacağız. Bilecik ilinin Antalyası olarak anılan ilçemiz yüzme havuzları ile ilçe halkımızın ve cevre halkımızın yoğun ilgisini sağlayacak konuma gelecektir ” dedi.

Havuz ücreti 18 yaşı ve altı için 5-TL/Kişi,19 yaş ve üzeri 10- TL/Kişi olarak belirlenmiştir.Fiyatlar sadece işletim ve ilaç giderlerini karşılamaya Yöneliktir.