OSMANELİ BELEDİYESİ YÜZME HAVUZUNDA YÜZME BİLMEYEN HERKESE HOCALARIMIZLA ÜCRETSİZ YÜZMEYİ ÖĞRETİYORUZ.

67872069_2315521838664346_4175047952215048192_n

Osmaneli Belediyesi yüzme havuzu ilimizin en sağlıklı ve hijyenik havuzu.Havuzda sorunumuz ilçemizdeki tek yüzme havuzu olması.Prof Dr Yunus Söylet İçmeler tesislerimizde yapmakta olduğumuz yüzme havuzu bu yıl bitecek.Üçüncü havuzu da 2020 yazına yetişecek şekilde sadece bayanlar için planlıyoruz.

Bilecik ilinin Antalya’sı olarak nitelendirilen Osmaneli yeni yüzme havuzlarıyla turizmde yükselişini sürdürecek.Osmaneli de yaşam kalitesi her gecen gün artarken,ilimizinde neredeyse en ucuz kenti oldu.Cuma pazarı ilimizin en büyük ve en ucuz pazarı.Parkları,spor tesisleri,sosyal hizmet salonları,konakları ve bir çok değeri ile yaşanılası bir kent Osmaneli.

Osmaneli Belediyesi yüzme havuzunda Yarından itibaren yeni uygulamaya geçiyor.Bayanlarda bayan yüzme hocası,erkeklerde erkek yüzme hocaları yüzme bilmeyenlere ücretsiz yüzme öğretecek.

Yüzme havuzumuzda spor,animasyon ve eğlence gösterileri ile yeni bir düzenlemeye gidiyoruz.2020 de kapalı yüzme havuzumuzu da tamamlayıp Osmaneli de yaşam kalitesini arttırmaya devam edeceğiz.