OSMANELİ BELEDİYESİ,ÇÖPLÜK ALANDA YANGINI SÖNDÜRDÜKTEN SONRA, REHABİLİTASYON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Osmaneli Belediyesi tarafından hazırlanarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan çöp alanının rehabilite edilmesi projesine başlanıldı.Orman İşletme Şefliğimizin ve Bakanlığımızın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın Osmaneli Belediyesiyle birlikte yürüteceği proje ile TOKİ büyük bir ormana kavuşacak.Osmaneli OSB den sağlanan hafriyatlar ile başlanılan çalışmalar,YHT hattı inşaatı sırasında ortaya çıkacak hafriyatın da kullanılmasıyla tamamlanacak.Orman Bakanlığının Bölgeyi Belediyemizle birlikte bu yıl ağaçlandırmaya başlamasıyla güzel bir orman ve park alanı oluşacak.Başkanımız örnek bir cevre projesi olan Çöp alanın Rehabilitasyonu ile 1960 lardan bu yana kirlenen alanın halkımıza önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak büyük beğeni toplayacağını ifade ederek,Osmaneli halkı ve özellikle TOKİ bölgemiz için hayırlı olsun dedi.Başkanımız her konuda işbirliği yaptığımız Orman İşletme Şefliğimize özellikle teşekkür ediyoruz dedi.