OSMANELİ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYESİ

26814581_1975916799291520_8123279835935060122_n

İlçemiz çocuklarının ve gençlerinin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları ve onların vatanımıza ve milletimize yararlı bireyler olarak yetişmesi için her tür destek ve imkanı sağlayan Osmaneli Belediyesi, 15 Tatil sebebiyle çocukları birbirinden eğlenceli kurslarla buluşturuyor.

Osmaneli Belediyesi Çocuk Kulübü kapsamında gerçekleşecek olan etkinliklerde her yaş grubuna ve her zevke uygun eğitici ve öğretici aynı zamanda eğlenceli kurslar mevcut.

Müzikal Kukla Show, Çocuk Sihirbazı, Sevimli Maskot, Gölge Oyunu, Ali ve Neşe Abla, İnteraktif Oyunlar, Mini Disko, Yüz Boyama Atölyesi, Kukla Atölyesi, Seramik Atölyesi, Takı, Resim, Maske, Magnet ve Ahşap Atölyeleri ile Balon Kukla Yapımı, 22 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde Saat 14:00 ile 17:00 arasında çocuklarımızla buluşacak.

İlçemiz çocuklarının bu kış tatilinde hoşça vakit geçirmesi, vakit geçirirken hem eğlenmesi hem de öğrenmesi için bütün çocuklarımızı Osmaneli Belediyesi Çocuk Kulübüne bekliyoruz.