OSMANELİ BELEDİYESİNİN BEBKA DESTEKLERİ İLE,”GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER”İÇİN YAPTIĞI,10 DÜKKAN VE YAZLIK SİNEMA TAMAMLANIYOR.

Osmaneli turizmine büyük katkı sağlayacak, yöresel ürünler,kaybolmakta olan sanatlar ve yöresel yemeklerin sunulduğu bir konak,10 adet dükkan ve yazlık sinemadan oluşan “genç ve kadın girişimciler iş merkezi” tamamlanmak üzere.Haziran ayında hizmete girecek BEBKA destekli yatırımımız Osmaneli’de geçmişi yaşatan önemli bir turistik merkez olacak.Aynı alanda iki Konak’ta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza tahsis ettiğimiz alanda “Gençlik Metkezi” projemizde bakanlıkça iç mefruşat düzenlemesi yapılıyor.Yine kadın girişimciler Kooperatifimizin Merkezi ve Lefke Bezi üretiminin yapıldığı Konak’ta yer alıyor.Sokağın devamında Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleri ile restorasyonunu yaptığımız 23 konak turizm değerimiz olarak turizme katkı sağlayacak.Başkanımız Münür Şahin;”Osmaneli Turizmde Bilecik ilinin konaklama Ve yemek ihtiyaçlarını karşılayan tesisleri ile öne çıkıyor.Osmaneli(Lefke) turizmde bölgemizde,Türkiye ve sonrası Dünyada önemli bir merkez olacak”dedi.

WordPress › Hata

Site teknik zorluklarla karşılaşıyor.