OSMANELİ BELEDİYESİNİN TATİL ETKİNLİĞİ OLARAK DÜZENLEDİĞİ U11 VE U14 FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ.

OSMANELİ BELEDİYESİNİN TATİL ETKİNLİĞİ OLARAK DÜZENLEDİĞI U11 VE U14 FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ.
Okulların tatile girmesinin ardından Osmaneli Belediyesi U11 ve U14 futbol turnuvası düzenledi.6 takımın katıldığı turnuva tek devreli lig usulü ile oynandı.
Boğaziçi 1907 Spor Kulübü,Hendek Spor,Pendik Günlübağlar,Yalova Gücü,Sakarya Gücü,1308 Osmaneli Belediye Spor takımlarının katıldığı turnuva cok zevkli maçlara sahne oldu.Geleceğin yıldızları yeteneklerini sahada gösterdiler.

U11 Futbol turnuvasında 1308 Osmaneli Belediye Spor ve Sakarya Gücü Spor aynı puanla birinci oldular.2.liği Boğaziçi 1907 Spor,3.lüğü ise Hendek Spor aldı.Dereceye giren takımlara kupalarını Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin verdi.

U14 Futbol Turnuvasında ise 1.liği Boğaziçi 1907 Spor aldı.2.liği ise 1308 Osmaneli Belediye Spor,3.lüğü Yalova Gücü aldı.

Tatil nedeniyle öğrenci sporcular acısından çok güzel bir etkinlik olarak değerlendirilen turnuva halkında büyük ilgisini cekti.Osmaneli artık spor turizminde tercih edilen kent konumuna geldi.Spor kulüplerimizin yaz sezonunda acılış kampları için şimdiden rezervasyon yaptırdığı tesislerimize talep yoğun.
Haziran ayına kadar Osmaneli Belediyesi olarak 250 kişiyi ağırlıyabilecek konuma geliyoruz.Buna özel sektör otellerinin kapasitesini eklediğimizde yatak sayısı 500 kişiyi buluyor.

İlçemizde Osmaneli Belediyesi olarak 1 adet sentetik FİFA Standartında saha,1 adet doğal cim saha,7 adet halı saha,1 adet tenis kordu,2 adet basket/voleybol sahası, 1 Adet yüzme havuzu,1 Adet kapalı Spor Salonu tesisine sahibiz.buna yeni yapacağımız 4 Adet tenis kordu,1 Adet basketbol sahası,1 Adet Doğal FİFA standardında çim saha.Bu tesislerle Osmaneli sporcular ve kulüpler acısından yaşam merkezi olacak.