OSMANELİ BELEDİYESİ,OSMANELİ ZİRAAT ODASI İÇİN 2020 YILI İÇİNDE BİR İDARİ BİNA YAPARAK TESLİM EDECEK.

Bilecik ve ilçeleri Ziraat Odaları Başkanları Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Başkan ziyaretleri için Oda başkanlarına teşekkür etti.Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur tarım konusunda Osmaneli Belediyesinin Hal Binası,Karpuz Pazarı,Mezbaha Tesisi,Yöresel Ürün Üretme Merkezi,Tarım için eğitim ve idari bina vb yatırımları gerçekleştirerek çiftçilerimizin hizmetine sunmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.Kendileri için çok önemli olan bir idari binanında Osmaneli Belediyesince yapılarak Osmaneli Ziraat Odasına teslim edilmesini talep eden Orhan Uğur’a Başkan Münür Şahin yeni bina için söz verdi.

Başkan Münür Şahin ;”Öncelikle ziyaretiniz için tüm oda başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.Osmaneli Belediyesi olarak Ziraat Odalarının faaliyetlerini çok önemsiyoruz.Osmaneli Bilecik ilinin en fazla köy nüfusu olan,Bilecik ilinde en fazla tarımsal nüfusun yaşadığı kent.Verimli toprakları ile tarımda çok değerli doğal şartlara sahip.Sakarya Nehri içinden gecen Osmaneli sınırları içinde Göynük suyu,Karasu,Göksu nehirlerimiz Sakarya Nehri ile birleşiyor.Osmaneli Belediyesi olarak tarıma büyük önem veriyoruz.Osmaneli Ziraat Odası Başkanımız Orhan Uğur’un dediği gibi Belediye olarak 4-5 büyük yatırımı tamamlayarak çiftçimizin hizmetine sunduk.Özellikle ilimizin bakanlık onaylı İlk Toptan sebze ve meyve Halini kendi öz sermayemiz ile tamamlayarak faaliyete geçirmemiz en büyük sorunumuz olan tarımsal ürünlerin pazarlamasında büyük katkı sağlayacak.

Osmaneli Ziraat Odaları Başkanımız Orhan Uğur kardeşimizin talep ettiği kendilerine Bina yapılması talebini memnuniyetle karşılıyoruz.Başkan merak etmesin 2020 yılı içinde en az 150 metrekare bir bina yaparak kendilerine teslim edeceğiz.Osmaneli Belediyesi her zaman tarımın yanındadır ve başta Ziraat Odamız olmak üzere tüm paydaşlarla birlikte hareket etmektedir.Osmaneli Belediyesi olarak değerli kardeşim Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur’a ve yönetim kuruluna başarılı çalışmaları için teşekkür ediyoruz”dedi.