OSMANELİ CUMHURİYET BAYRAMINI HALKIN BÜYÜK KATILIMI ILE COŞKU İÇİNDE KUTLADI VE CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Osmaneli İlçe Stadında yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gösterileri,Barış Pınarı Harekatının yarattığı birlik ve beraberliğin coşkusu ile tüm siyasi partilerin,tüm özel sektör ve kamu sektörü yöneticilerinin,tüm Osmaneli halkının katılımı ile kutlandı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Osmaneli Kaymakamı tören alanında öğrencilerin ve halkın Cumhuriyet Bayramını kutlamalarıyla başlayan törende 1308 Osmaneli Belediye Spor Güreş Takımı ve Karete Takımı büyük alkış alan gösteriler yaptı.Halk oyunları gösterisi ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar,şiirler sonrası çok büyük bir cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberlik içinde İlçe stadyumundan Balaban Meydanına ve sonrası Hükumet konağına kadar yürüyen büyük kalabalık bayraklarla coşku içinde yürüyüşü gerçekleştirdi.5.000 kişinin üzerinde bir öğrenci ve halkın katılımının olduğu yürüyüş Osmaneli’de var olan birlik ve beraberlik havasının bir kez daha ortaya cıkardı.