OSMANELİ ‘DE ÜNİVERSİTELERİMİZDEN GELEN DEĞERLİ HOCALARIMIZ RESTORASYON ÇALIŞMALARIMIZI İNCELEDİLER

IMG_0665

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Endüstriyel Tasarım  çalıştayına birçok üniversiteden akademisyen katılım sağladı.

4-5 mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşen çalıştayın 2. Gününde akademisyenler Osmaneli’nde incelemelerde bulundular. Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde üretilen ürünler hakkında bilgi alıp, ürünler üzerinde endüstriyel tasarım açısından projeler üretmek istediklerini belirttiler.

Tarihi Osmaneli konaklarındaki restorasyon çalışmalarını inceleyen grup sonrasında Osmaneli Belediyesi Şifalı İçmeler tesisinde Başkan Münür Şahin’le buluştu.