OSMANELİ DÖKÜM SANAYİ AŞ (ODÖKSAN AŞ) ŞİRKETİMİZİ ZİYARET ETTİK.YENİ YATIRIM PROJELERİ İLE ŞİRKETİMİZİN BÜYÜMESİ OSMANELİ İÇİN ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK.

Bugün şirket ziyaretlerimize Odöksan AŞ ile devam ettik.İlçemizin en eski sanayi kuruluşu olan Odöksan AŞ yatırımlarına devam ediyor.Özellikle ihracat talepleriyle satış hacmini arttıran şirketimiz yatırımlarına ve eleman alımına devam ediyor.Belediyemizin her konuda destek olduğu Odöksan AŞ çalışanlarını yöneticilerini Osmaneli’de ikamet ettirmek için konut yatırımı planlıyor.İlçemize büyük katkı sağlayacak şirketimizin konut projesi için her türlü desteği sağlayacağız.

Yeni yatırımlar için yeterince arsası olan Odöksan AŞ nin bu alanlarda yapabileceği yatırımları da değerlendirdik.Bu günkü ziyaretimizde bize her konuda bilgi veren ve şirketi gezdiren Genel Müdürümüz Ali beye ve Rasim Beye çok teşekkür ediyoruz.