OSMANELİ ERKEK VE KADIN KUAFÖRLER 11.MAYISTA AÇILIYOR.DEĞERLİ ESNAFLARIMIZA DESTEK İÇİN ZORUNLULUK OLAN KORUYUCU MALZEMELERİNİ BELEDİYE OLARAK KARŞILIYORUZ. | Osmaneli Belediyesi

Sağlık Bakanlığımızın Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan berber ve kuaförlerin Türkiye’de ve ilçemizde normalleşmeye doğru gidilmesi sonucu 11.Mayıs Pazartesi gününden itibaren tekrar hizmete başlayacak olmaları nedeniyle ilçemizdeki berber ve kuaför temsilcileri ile bir araya geldik.Yarında Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanımız Aydın Yıldız ile birlikte bayan kuaförlerle bir araya geleceğiz.

Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Öncelikle değerli esnaf kardeşlerimizi tebrik ediyorum.Kapalı oldukları sürede kurallara uyarak büyük fedakarlık yapan erkek berber ve kuaförlere ve kadın kuaförlere Osmaneli Belediyesi olarak her türlü desteği yapacağız.Berber ve kuaförler için açılış şartı olarak istenen ve faaliyetlerini sürdürmeleri için gerekli olan;ateş ölçer,tek kullanımlık maske,dezenfektan,Siperlik,beyaz medikal doktor önlüğü,tek kullanımlı havlu ve müşteri için önlük,eldiven vb malzemelerin tümü belediyemizce karşılanarak berber ve kuaförlerimize teslim edilecek.İçinde bulunduğumuz süreçte berber ve kuaförlerin değerini bir kez daha ortaya koydu.En azından 11 Mayıstan sonra aynaya bakarken daha güzel bir yüzle mutlu olacağız.

Tabi ki Osmaneli olarak Türkiye’deki uygulamalara paralel koronavirüse karşı büyük mücadele verdik. Allaha şükür şu an Türkiye ortalamasının da altına indik.Ancak bu bizi asla gevşetmeyecek.Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı ve yayınlayacağı kurallara harfiyen uyacağız.Osmaneli halkı sosyal mesafeye uyarak doğayla ve güzelliklerle tekrar çok yakında buluşacak.Kurallara uyan Osmaneli Halkına tekrar teşekkür ediyoruz”dedi.