DUYURULAR

OSMANELİ ESNAF SANATKARLAR DERNEĞİ BAŞKANI AYDIN YILDIZ KARDEŞİME VE OSMANELİ ESNAFLARINA KORONAVİRÜS İLE MÜCADELEDE VERDİKLERİ DESTEKLERE VE ANLAYIŞA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Sağlık,İçişleri başta olmak üzere tüm bakanlıklarımızın aldığı kararları Osmaneli de çok hızlı bir şekilde uyguluyoruz.Özellikle ilçemiz esnaflarını direk ilgilendiren tüm konularda kuralları hızla uygulamamızda Esnaf San.Dern.Başkanımız Aydın Yıldız’ın destekleri ve esnaf arkadaşları bilgilendirmesi işlerimiz kolaylaştıryor.

Bir çok işyerinin süratle kapatılması,hijyen koşullarına uyulması,Tır parkı konusunda yardımları,bu sürecte her türlü gıda ve diğre ihtiyacların sorunsuzca karşılanması konusunda esnafımızı organize etmesi Koronavirüsle mücadele konusunda sahada işlerimiz kolaylaştıryor.

Değerli Aydın Yıldız başkanımıza ve ilçemizdeki tüm esnaf kardeşlerimize koronovirüsle mücadeleye verdikleri destekler ve yardımları için çok teşekkür ediyoruz.