OSMANELİ ESNAF SANATKARLAR DERNEĞİ PANSİYON İŞLETMESİ SAHİPLERİ İLE TOPLANTI DÜZENLEDİ.

MYO ve Sonbahar turizm sezonu açılışı nedeniyle Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı Aydın Yıldız Osmaneli de pansiyon işletme sahipleriyle bir toplantı düzenledi.

Toplantıya Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz,Belediye Başkanı Münür Şahin,Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı Aydın Yıldız ve Osmaneli Otel ve Pansiyon İşletmeleri sahipleri ve Yöneticileri katıldı.

Belediye Başkanımzı Münür Şahin;”Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli MYO bu yıl yeni üç bölümle birlikte tarihinde en büyük doluluk oranına ulaştı.1.150 öğrenci MYO devam ediyor.Alt sınıflardan gelen 150 kadarda öğrenci olduğunu düşünürsek öğrencilerimizin Osmaneli MYO tercih etmelerine teşekkür ediyoruz.Rektörümüz ve MYO müdürümüze ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz.MYO kapasitesini arttırıcı önerileri Kaymakamımız Naif Yavuz ile birlikte sağlıyoruz.Osmaneli MYO için hazırladığımız mutfağı ve 5 adet dersliği yakında okulumuza teslim edeceğiz.Hedefimiz Osmaneli MYO nu büyütmek,ilerine 4 yıllık fakülteye sahip olmak ve sonuçta da öğrenci sayısını arttırmak hedefimiz.Bu arada Osmaneli MYO da okuyan öğrencilerimizin ikametgahlarını Osmaneli’ye almalarını bekliyoruz.Osmaneli de Otel ve Pansiyon işletmecileri işyerlerin de kaliteyi arttırmak ve turizmde de pansiyonlarını,otellerini kullanılabilir konuma getirmek zorundadır.Katılımlarınız için ve organizasyon için Başkan Aydın Yıldız’a teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz,Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı Aydın Yıldız ve Otel,Pansiyon yönetici ve sahiplerinin konuşmaları ile sona erdi.