OSMANELİ GASTRONOMİ TURİZMİNE YENİ BİR İŞYERİ İLE DESTEK.

Bugün açılışını yaptığımız Ümit Korkmaz,Hasan Yiğit,Münür Yiğit kardeşlerimizin yeni işyeri “Et Dünyası”Turizmde yükselen değer olan ilçemizi gastronomi turizminde daha ileriye götürecek.Bilecik Edebali Üniversitesi aşçılık bölümününün birinci yılını doldurduğu,et üzerine yemek işyerlerimizin ve yöresel yemek işyerlerimizin sayısının giderek arttığı Osmaneli de bugün güzel bir tesisin daha açılışını yaptık.Belediye Başkanımız Münür Şahin Osmaneli Et Dünyasının açılışında yaptığı konuşmada;”Osmaneli Turizm hedeflerimiz doğrultusunda her gün gelişimini sürdürüyor.Gelişen turizm potansiyelimizde yemek kültürü çok önemli.BŞEÜ ile bu konu üzerinde çalışıyoruz.OMYO aşçılık bölümü için üç konağımızın restorasyonunu tamamlayıp kasım ayında teslimini yapıyoruz.Osmaneli Selçuklu ve Osmanlı mutfağı konusunda çok zengin.Bugün değerli kardeşlerimizin açtığı “Et Dünyası”tesisi gastronomi turizminde önemli bir yatırım oldu.Kendilerine hayırlı,bol kazanclar diliyor,teşekkür ediyoruz.Osmaneli ilimizde de artık yemek yenilecek tesislere ve güzel ortamlara sahip oldu.Osmaneli artık büyüme ve yükseliş sürecinde.Tekrar tesislerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum,kardeşlerimizi kutluyorum.Allah yardımcıları olsun”dedi.