OSMANELİ HALKI, BU GÜZELLİKLERİ HAK EDİYOR.

Osmaneli’de 5 yıldır yaptığımız parklar,spor alanları,sosyal hizmet alanları,diktiğimiz ağaçlar bugün bu güzel görüntüleri oluşturuyor.Osmaneli bu güzelliklerle sadece Osmaneli halkına değil,tüm çevre il ve ilçe halklarına hizmet veriyor.

Önümüzdeki 5 yılda bir bu kadar güzel ortamları,tesisleri,yaşam alanlarını daha oluşturacağız. Osmaneli halkı uzlaşmayla tüm sorunlarını,tüm hedeflerini birlik ve beraberlik içinde çözecek sağduyuya ve zekaya sahiptir.

İlk 5 yılımızda eski meclis üyelerimiz, siyasi partilerimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,Bakanlarımız,Milletvekillerimiz,Valimiz,Kaymakamımız,kamu ve özel sektör yöneticilerimizle birlik ve beraberlik içinde Osmaneli’de cumhuriyet tarihinin tüm zamanlarının en büyük yatırımlarını gerçekleştirdik.

İkinci 5 yıllık dönemimizde yine meclis üyelerimiz,siyasi partilerimiz,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,Bakanlarımız,Milletvekillerimiz,Valimiz,Kaymakamımız,kamu ve özel sektör yöneticilerimizle birlik ve beraberlik içinde bir bu kadar güzelliği,yatırımları gerçekleştireceğiz.