OSMANELI İÇİN BÜYÜK KATKILARI OLAN, DEĞERLİ HOCAMIZ PROF DR HALİL KOYUNCU BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Osmaneli Belediyesi Prof Dr Yunus Söylet İçmeler tesislerimizin restorasyon projesinde büyük emeği olan,Prof. Dr. Halil Koyuncu Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti. İlçemizde Kadın Girişimciler Kooperatifimizi ve Gençlik ve Spor Merkezimizi ziyaret eden değerli Hocamız yeni projelerimizde Belediyemize destek olacak.Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ,Brakial Pleksus, Soğuk Algınlığı, Yumuşak Doku Romatizmaları alanlarında ve Fizik tedavi, Ortopedik rehabilitasyon, Prp tedavisi hastalıkların uzmanlık alanında Türkiye ve Dünya’da önemli yere sahip Hocamız ziyaretleri ile ilçemizi onurlandırdı.Profesör Doktor Halil Koyuncu hocamızın kariyeri;2015 İstanbul Üniversitesi Bap Üyeliği · 2015 İ. Ü. Rektörlüğü Senato Üyeliği · 2015 İ. Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı.Halen Acıbadem Sağlık Kurumları Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında hizmet veren değerli Hocamız mayıs ayı içinde gençlerimizle Osmaneli’de konuşmacı olarak bir araya gelecek.