OSMANELİ KADIN GİRİŞİMCİLER KOOPERATİFİMİZ TİCARET BAKANLIĞI DESTEKLERİ İÇİN “ÇOCUK KULÜBÜ” BAŞLIKLI MÜRACAATINI GÖRÜŞTÜ.

Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi Belediyemiz Çocuk Kulübünü bünyelerine alarak daha büyük ve son teknolojiyi kullanan,çocuklarımızın gelişimine çok büyük katkılar sağlayacak yeni çocuk kulübü için çalışıyor.Bakanıklarımızın ve özellikle Ticaret Bakanlığımızın destekleri için proje ekipleriyle belediyemizin proje ekibinin de yardımları ile çalışan kooparatifimiz “cocuk kulübü” projesini tamamladı.

Ticaret Bakanlığımızın sağladığı finansal yardımları “cocuk kulübü” projesi ile alarak tek vardiyada 100 çocuğun konuk edileceği,ikinci vardiya ile 150 cocuk misafir edilebilecek kapasiteye ulaşma hedefi ile hareket eden kooperatifimize Belediye her proje konusunda destek oluyoruz.

Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Mefaret Göbekçi;Proje Ekibinde yer alan Esma Özkan,Selin Pektaş,Melek Sivri ve proje organizasyonu sağlayan Abdullah Tetik ve Ayşegül Damkacı’ya teşekkür etti.Örnek bir cocuk kulübüyle geleceğimiz değerli çocuklarımıza ileri teknoloji kullanmayı,yaratıcı olmayı ve en önemlisi de örf,adet,gelenek,görenek,ahlak,din,vatan,bayrak,devlet,millet ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine çıkacak ve onları geçecek nesilleri yetiştireceğiz dedi.