OSMANELİ KONAKLARI BELEDİYEMİZ RESTORASYON GRUBUMUZLA GEÇMİŞTEKİ GÜZEL GÖRÜNÜMÜNE DÖNÜYOR.

Osmaneli Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne,belediyemizde kurduğumuz Restorasyon ekipleri ile gece gündüz çalışarak tarihi konaklarımızı ayağa kaldırıyor ve geçmişin güzel görünümüne kavuşturuyoruz.Bebka,Kültür ve Turizm Bakanlığı,Bilecik Valiliği İl Özel İdare Emlak Fonları,Tarihi Kentler Belediyeler Birliği,Filli Boya,Termal Seramik AŞ,Bien Seramik AŞ,Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü,Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü,Necmettin Erbakan Üniversitesi,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi,İstanbul Ticaret Üniversitesi vb birçok kurum ve kuruluşun destekleri ile restorasyonları sürdürüyoruz.Her bir hedefimizi planlı programlı ve büyük bir çabayı,ilgili özel ve kamu paydaşları,kurumları İle sıkı işbirliğini gerektiriyor.Osmaneli Belediyesi olarak tüm yönetici ve çalışanları ve de bize destek olan meclis üyelerimizle hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz.Osmaneli Belediyemiz kurduğu İnşaat ve restorasyon grubuyla bugün sadece restorasyon faaliyetlerimizi değil sıfırdan yeni bir konağı yapacak tecrübeye ve yeteneğindeki eriştik. Osmaneli Belediyesi projeleri ve yönetim modeli ile örnek alınan,çok az kaynakla büyük Projeler gerçekleştiren belediyedir.