OSMANELI KÖYLERİNDE DOLU BÜYÜK ZARARA YOL AÇTI

36302488_2052589254957607_6666674900008173568_n
Beşevler,Gaziler,Boyunkaya,Çerkeşli,Benli,Bereket,Avdan,Sarıyazı,Yeşilçimen,Düzmeşe,Çiftlik Ağlan,Adliye köylerimizde ve Göksu vadisinin bir kısmında dolu büyük zarar verdi. Osmaneli’nin en büyük Köylerinde bütün meyvalar büyük hasar gördü,sebzeler doluyla yok oldu.

Osmaneli Belediye başkanımız Münür Şahin,Osmaneli Kaymakamımız,ilçe tarım müdürümüz,Il Afad ekipleri,il genel meclisi üyesi Hakan Özkan tüm köylerde çiftçilerimizle incelemelerde bulunuyor.Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada devletin köylümüzün yanında olduğunu ve gerçek zararların mutlaka ödeneceğini söyledi.Allahtan can kaybı olmadı tek tesellimiz bu dedi.Milletvekilimiz Halil Eldemir ve yeni Seçilen Milletvekilimiz Selim Yağcı ve il başkanımız Fikret Karabıyık ın bakanlık nezdinde bütün girişimleri başlattıklarını ve zararların giderileceğini belirterek,geçmiş olsun dedi.

Köylüler bugüne kadar bu kadar alanda ve bu kadar köyü kapsayan bir hasarın ilk kez olduğunu,tüm meyva ve sebzelerinin yok olduğunu,ağaçların bile fırtınada kırıldığını,bazınevlerin çatılarının uçtuğunu belirterek,devletimize güveniyoruz,Hükümetimiz tüm hasarlarımızı karşılar.Allah tan can kaybımız yok buna şükrediyoruz dediler.

Son yüz yılın Osmaneli ilçemizde en büyük tarımsal hasara sebep olduğu Afad nedeniyle devletimizin,belediyemizin tüm birimleri afet sahasında köylümüzün yanında çalışmaları sürdürüyor.