OSMANELİ MERKEZİNDE YOL,OTOPARK VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ.

Osmaneli Fatih Camii,TOKİ,Ziraat Bankası,Orman İşl.Mdrl.Tarım Kredi arasındaki alana büyük bir otopark (500 araçlık),yol,çevre düzenlemesi yatırımına başladık.Özellikle pazarımızın kurulduğu Cuma günleri için trafikte büyük rahatlama sağlayacak.Başkan Münür Şahin;”Osmaneli de her yatırımımızı gelecek hedeflerimize uygun olarak kalıcı yapıyoruz.İlçemizin merkezinde oluşturmakta olduğumuz çarşı düzenlemesi ile ticari açıdan çok güzel bir ortam yaratıyoruz.İki hafta içinde belediyemiz ve Tayyare Meydanındaki tüm manavları Pazar’ın ilk sırasında oluşturmakta olduğumuz dükkanlara alıyoruz.Pazar yerimiz de sürekli açık 10 manav olacak.Aynı alandaki parkımızı yeniden düzenliyoruz,Çocuklar için oyun alanını genişletirken,cevresine özellikle kadın girişimciler ve belediyemiz altındaki esnafın yer alacağı çok güzel ve tarihi görünümde dükkanlar yapıyoruz.Çok şikayet Aldığımız parktaki çay bahçesini küçük,butik ama tarihi Osmanlı kahvesine dönüştürüyoruz.Devamında Tarihi Lefke Çarşısında Bebka Destekleriyle tamamladığımızda turizmde çok önemli bir değerimizi ortaya çıkarıyoruz.Balaban İlkokulu önüne yaptığımız meydanla güzel bir görünüm kazandık.Balaban ilkokulu arkasında yeni yol açtık ve okula gelen araçlar İçin 30 araçlık otopark oluşturduk.Balaban İlkokulundan E5 inen yolu genişlettik.En az 40 araçlık alacak şekilde otopark ve yolun yapımına başladık.Osmaneli hedeflerine ulaşmak için hızla her alanda yatırımlara ve çalışmalara devam ediyoruz.