OSMANELİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN DOC.DR.AHMET FEVZİ SAVAŞ VE YARDIMCILARI BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak göreve baslayan Doç Dr Ahmet Fevzi Savaş ve Müdür yardımcıları Öğretim Görevlisi Yusuf Bahadır Kavas ve Öğretim Görevlisi Burak Aktekeli belediye başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.

Başkanımız yeni Osmaneli MYO Müdürümüz Doç Dr Ahmet Fevzi Savaş’a ziyareti için teşekkür ederek başarılar diledi.Görevi devreden Doç.Dr.Hasan Yamık’a ilçemize eğitim alanındaki katkıları için teşekkür eden Başkan Münür Şahin değerli hocamızla yeni görevlerinde başarılar diliyoruz dedi.

Başkanımız Münür Şahin ile Osmaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr Ahmet Fevzi Savaş ve Müdür yardımcıları Öğretim Görevlisi Yusuf Bahadır Kavas ve Öğretim Görevlisi Burak Aktekeli restorasyonu devam eden Aşçılık Bölümü için Üniversitemize tahsis edilen Kelemcioğlu Konağını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.Osmanlı ve Osmaneli mutfağının aşçılarını yetiştirecek Aşçılık Bölümümüzün Türkiye gastronomi turizminde büyük değer olacağını ifade eden Doç Dr Ahmet Fevzi Savaş özellikle de Osmaneli Belediyesinin sağladığı konağın çok farklı bir ortamla ilgi çekeceğini düşünüyorum dedi.

Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Öğrencilerin Osmaneli’de eğitimi tercih ettiklerini görüyoruz.Osmaneli Meslek Yüksek Okunu çok önemsiyoruz.Meslek Yüksek Okulumuz Osmaneli sosyal yaşamına değerli akademisyen kadrosuyla büyük değer katıyor.Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesiyle her konuda işbirliği yapıyoruz.Her projemizde Üniversitemizin ve Meslek Yüksek Okulumuzun desteklerini alıyoruz.Osmaneli Sanayi,Turizm ve Tarımda çok hızlı değişim ve gelişim yaşıyor. Lojistik anlamda Osmaneli-Bursa YHT ile inşallah 2023 den itibaren Bursa’yı İstanbul ve Ankara’ya bağlayan önemli bir merkez olacağız.Artık Osmaneli’nin bu gelişmeler sonrası hedefi Fakülte’dir.Osmaneli eğitimde tercih edilen ve büyüme anlamında Bilecik ilinin en avantajlı ilçesidir.Üniversitemizle Belediyemiz işbirliği içinde çok önemli projeleri ilçemizde gerçekleştirmeye devam edeceğiz.Değerli Rektörümüz Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’e ve önceki Rektörlerimiz Prof Dr Azmi Özcan ve Prof Dr İbrahim Taş hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz”dedi.