OSMANELİ MESLEK YÜKSEK OKULU YENİ MÜDÜRÜ DOÇ. DR. HARUN MİNDİVAN BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

15202532_10210340600809387_2650653143112646697_n

Bir süre önce, iki yıldır sürdürdüğü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevinden kendi isteği ile ayrılan Doç. Dr. Murat ERCAN’ın yerine Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Harun MİNDİVAN atandı.

Osmaneli Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak ilçemize atanan Doç. Dr. Harun MİNDİVAN, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’i makamında ziyaret etti. Başkanımız, Doç. Dr. Harun MİNDİVAN’a yeni görevinde başarılar temenni ederken bu görevin ilçemiz adına da hayırlı olmasını diledi.

Başkanımız ziyaret esnasında Osmaneli Meslek Yüksekokulu Yeni Müdürü Doç. Dr. Harun MİNDİVAN ile Osmaneli Belediyesi’nin üniversitelerle yoğun bir şekilde sürdürdüğü işbirliği sürecini de görüştü. Osmaneli adına yapılacak her yatırımda, atılacak her adımda özellikle akademik çevrelerin görüş ve önerilerinin aynı zamanda desteklerinin gerekli olduğunu düşünen Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli Meslek Yüksekokulu ile çalışmalarını yine en üst düzeyde gerçekleştireceğini belirtti.