OSMANELİ MHP İLÇE BAŞKANI HASAN EROĞLU VE YÖNETİM KURULU,BELEDİYE MECLİS ÜYEMİZ SAİM TAŞKIN BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Osmaneli İlçemize hizmet için yola çıkan MHP li kardeşlerimiz,genel kurulları sonrası Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Osmaneli MHP İlçe Başkanı Hasan Eroğlu,Belediye Meclis üyemiz Saim Taşkın,yönetim kurulu üyeleri Başkanımızı ziyaretlerinde Cumhur İttifakı olarak uyumlu ve birlikte çalışma ile Osmaneli hedeflerine hızla erişmek için elimizden gelen yardımlaşmayı göstereceğiz dediler.Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem ve Yönetiminin de bulunduğu toplantıda Cumhur İttifakı olarak Osmaneli için gereken her şeyi birlikte ve destek olmak isteyen partilerimizle birlikte yapma gayreti içinde olacağız dediler.Osmaneli’de bir önceki dönemde de hep birlikte çok güzel çalışmalara imza attık.Bu dönemde de Osmaneli Belediyesinin yeni yatırımlarına ve çalışmalarına yardımcı olarak Osmaneli’nin büyüme ve yükseliş sürecine katkı sağlayacağız.Osmaneli büyüme ve yükseliş sürecini sürdürecek dediler.Başkan Münür Şahin ziyaretleri için MHP Başkan ve yönetimine teşekkür ederek,başarılar diledi ve birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız.Osmaneli tüm güzellikleri hak eden ve değeri her geçen gün artan çok değerli kent.”1075 yılından günümüze kesintisiz Türk Kenti Osmaneli”halkına hizmet etmek hepimiz için bir ayrıcalık ve şereftir,onurdur dedi.