OSMANELİ MS.ÇETİNTAŞ DEVLET HASTAHANESİ BAŞHEKİMİ DR GÜLİZ ÖZYAŞAR OSMANELİ HALKININ BÜYÜK TAKDİRİNİ KAZANDI.DEĞERLİ DOKTORUMUZA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Osmaneli’de özellikle kadınların çok beğendiği,herkesin çalışmalarını takdir ettiği İlçemiz Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr Güliz Özyaşar koronavirüsle mücadelede de büyük beğeni ve takdir topladı.Gece gündüz hastahanemiz doktorları ve sağlık personeli ile her hastaya yetişen başhekimimiz özellikle koronavirüs tedbirlerinde bir şirketimizde patlak veren pozitif vakaları çok erken tespit ederek ilçemizde bir salgını önledi.Tüm kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla da uyum içinde çalışan başhekimimiz ilçemizde bir çok tedbirin erken alınmasında da çok iyi analizler ve istatistiklerle koronavirüsle mücadelede erken hareket edilmesini sağladı.

Özellikle şirket çalışanlarının taşıdığı riskler için birlikte hareket ettiğimiz ve üretimin durdurulduğu iki hafta içinde vakaları kontrol altına alarak,en düşük oranlara indirdi.Koronavirüs vakalarında pozitif çıkanların karantina ve tedavi sürelerini tamamladıktan sonra testlerde negatif çıkması,artık iyileşen sayısınında artmaya başladığını gösteriyor.27.Nisan pazartesi gününden itibaren ilçemizin Türkiye standartları ve hatta onunda altında vakalara düşeceğini artık göreceğiz.

Başkanımız Münür Şahin;”Değerli Güliz hocamıza ve tüm sağlık personeline bu süreç ve öncesinde başarılı ve de fedakarca gece,gündüz çalışmaları için teşekkür ediyoruz.Allah onlardan razı olsun diliyoruz.Bu arada koronavirüse karşı tedbirlerde Sağlık Bakanlığımızın tedbirlerine harfiyen uymayı ve mecbur kalmadıkça evden çıkmamaya özen göstermeye devam edeceğiz” dedi.