39453416_2102462226636976_2064384904224833536_n

OSMANELİ MYO MÜDÜR VE YÖNETİCİLERİ DEĞERLİ HOCALARIMIZ OSMANELİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ.
1350 Öğrenci ile ilçemizde eğitim veren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli MYO muza 2019-2020 döneminde acılacak yeni bölümlerin planlaması hakkında değerli MYO müdürümüz Doc Dr Hasan Yamık,Öğrt Gör..Şehabettin Hasar,Öğr.Gör.Yusuf Bahadır Kavas hocalarımızla görüştük.İlçemiz için planlanan yeni bölümler; 1-Aşçılık 2-Tıbbı sekreterlik ve işletmecilik, 3-Uzay Makinaları.

Öğrencilerimizin ilçemizdeki sorunlarını da ele aldığımız toplantıda özellikle pansiyonların ortamlarını mutlaka iyileştirmek zorunda oldukları,öğrencilerin en büyük probleminin yurtların kalitesi olduğu belirtildi.Yine diğer bir sorun Öğrencilerin Osmaneli de kalıcı olabilmeleri için kendilerine yakınlık gösterilmesi ve sahiplenilmesi kısaca ilçemizde mutlu olacağı ortamların sağlanması ve ulaşım olarak değerlendirildi.

Osmaneli de MYO ara eleman acısından sanayicimiz içinde büyük önem taşıyor.Özellikle teknik branşlarda sanayici üniversite işbirliği ile okulumuz ile sanayici arasında bir köprü kurulabilir.

Değerli hocalarımıza Osmaneli MYO ne ve ilçemize hizmetleri için teşekkür ediyoruz.