OSMANELİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE VATAN PLASTİK AŞ.ZİYARETİMİZ

27331871_1981464272070106_4090305766894966768_n

Bilecik Valisi Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kaymakamımız Edip Çakıcı ve Osmaneli Belediye Başkanımız Ymm Münür Şahin Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde yer alan şirketlerimizden Vatan Plastik AŞ yi ziyaret etti. Vatan Plastik AŞ Osmaneli nin sanayide önemli bir markası.

Osmaneli OSB de Vatan Plastik AŞ,Müsellimoğlu Ferforje,404 Kimya Sanayi AŞ, Özmaksan Makina Sanayi AŞ, Ayde Aliminyum AŞ, Faaliyet gösteriyor. Ayde Aliminyum AŞ ve Vatan Plastik AŞ yeni yatırımlar ile Osmaneli OSB de büyümeye devam ediyorlar.

Sanayi Parsellerimizde tapularımızı dağıttık, imar uygulamaları tamamladık, yasal süreci bitirdik. Bu alanda da başta Bien Seramik AŞ olmak üzere, Tayraş Rafineri AŞ(yüksek teknolojide yağ üretimi),Dünyalar AŞ(Yeni nesil vagon fabrikası). yatırımları gerçekleşecek.

Okunma Sayısı: 1.073