OSMANELİ PARKLARI İLÇEMİZE EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET EDİYOR

14089293_10154480020524530_1255965923433297111_n

Rahmetli Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin ÇETİNTAŞ’IN yapmış olduğu “Necip Fazıl Kısakürek Parkı” ile varlığı halkımızca fark edilen Sakarya Nehri Kıyısı bu dönemde Bölgemize hizmet edecek 350.000 m2’lik yeni park yatırımı ile turizme açılıyor.

Bu dönemde yapılan “Şehitler Parkı”, “Tarih Parkı” ve şu an yapılmakta olan “Şehit Osman ER Parkı”, “Mustafa KARA Oyun Parkı ve 6 km’lik Bisiklet Yolu ve Yürüyüş Yolu ve resmi maçların oynanabileceği Çim Futbol Sahası, Halı Saha, Basketbol Sahası, Voleybol Sahası, çocuk oyun alanları, spor alanları, kafeterya ve çay bahçeleri ile yalnız Osmaneli’ne değil tüm bölgeye hizmet ediliyor.

Osmaneli Belediyesi “Bisiklet Yolu” Projesinden sonra Sağlık Bakanlığı’nın “Sağlık Beslenme ve Hareketli Hayat Programı 2015-2018” Projesi kapsamında, Bilecik ilimizde Valimizin de katıldığı program ile Osmaneli Belediyesi’ne 100 adet bisiklet teslim edildi. Bisikletler “Şehitler Parkımız” daki görevlimizden ücretsiz alınıp yeni yapılan Bisiklet Yolumuz da (6 km ’lik parkurda) kullanılacak.

Osmaneli parkları 2017 yılında bitirilmiş olacak. Bayanlar ve çocuklar için ise yapılacak büyük plaj görünümlü yüzme havuzu ile aynı bir yaşam alanı Sakarya Nehri Kıyısı’nda hizmete alınacak.

Osmaneli ilçesi sadece kendi halkına değil, Bölgeye hitap eden çok güzel bir kent oluyor. Birlik ve Beraberlik içerisinde İktidar Partisi Belediye olmanın avantajıyla 5 yılda 15 yıllık hizmeti Osmaneli’ne kazandırılıyor.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, bu hizmetleri yaparken her konuda destek sağlayan İlçe Başkanı Yalçın KARACA’ya, AK Parti’nin her kademesindeki yönetici ve üyelere, Belediye Meclis Üyelerine, İl Başkanlarına, Milletvekili Sn. Halil ELDEMİR’e, Bilecik Valisi Süleyman ELBAN’a ve birlik beraberlik içinde olan Osmaneli halkına teşekkür ettiğini belirtti.

Okunma Sayısı: 1.564