OSMANELİ ŞEHİR İÇİ 4,5 KM BÖLÜNMÜŞ YOLU BİTİRİYORUZ..

OSMANELİ ŞEHİR İÇİ 4,5 KM BÖLÜNMÜŞ YOLU BİTİRİYORUZ..
Osmaneli Belediyesi tüm projelerinde hedeflerine birlik ve beraberlik içinde varıyor.Uzun uğraşlar sonrası Belediye Başkanımızın onaylattığı Osmaneli şehir içi 4,5 km yol çalışmasında sona gelindi.Osmaneli şehir içi yolunun 4,5 km uzunluğundaki kısmı tamamen bölünmüş yol konumuna getirilirken,yolumuz iki şerittede genişletildi,3 aracın yan yana gecebileceği kadar geniş olan yolumuz İstanbul-Ankara caddemizde otopark alanıda yaratmış oldu.Nato Boru Hattının yoldan cıkarılması,aydınlatma,tretuvar düzenlemeleriyle birlikte yaklaşık 20.000.000 TL tutarındaki yatırımın tüm maliyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca karşılandı.Bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan yatırım Bursa Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yürürtüldü.

Önümüzdeki günlerde tamamlanacak yatırım için bugünlerde son kat asfaltlama çalışmaları yapılıyor.Osmaneli şehir içi trafiğine büyük rahatlık sağlıyacak yatırımla,görünümde güzelleşecek.Osmaneli Belediyesi olarak eylül ayında başlıyacağımız cevre düzenleme çalışmalarıyla Osmaneli’nin görünümü değişecek.Turizmde yükselen değer olan Osmaneli şehir içi 4,5 km lik yol yatırımı ilede güzel bir görünüme kavuşacak.