OSMANELİ ŞEHİT AİLELERİ İÇİN BİLECİK VALİLİĞİ İFTAR PROGRAMINI OSMANELİ BELEDİYESİ PROF. DR. YUNUS SÖYLET İÇMELER TESİSLERİMİZDE YAPTIK

17-IMG_1942

Ramazan nedeniye iftar programımızda Şehit aileleri ile bir araya geldik.İçmeler tesislerimizde şehit ailelerimizle buluşmamıza Bilecik Valimiz,Jandarma Alay Komutanımız,Tugay Komutanımız,Emniyet Müdürümüz,Kaymakamımız,Belediye Başkanımız katıldı.

Bayrak için,Millet için,Vatan için,Devlet için gözünü kırpmadan vatan hainlerinin üzerine giden şehitlerimizin çok değerli aileleri ile birlikte olma bizler için onurdur,gururdur. Bugünlerde bizlerin güvenliği için yurt içinde ve yurt dışında kahramanca mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerine,Emniyet mensuplarımıza Allah güç kuvvet versin ve onları korusun.