OSMANELİ SPOR ORGANİZASYONLARININ MERKEZİ OLUYOR. TSF 2.OSMANELİ DOĞUŞ SUNİ DERİ SPONSORLUĞUNDAKİ SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

02-IMG_0569

1308 Osmaneli Belediye Spor Satranç şubesi kurulduktan sonra gecen yıl ilki gerçekleştirilen satranç turnuvamızın 2.bugün ödül töreniyle sona erdi.3,4,5 Ağustos tarihlerinde ilçemizde gerçekleştirilen satranç turnuvasının da ana sponsorumuz yine “Doğuş Suni Kösele”şirketimizdi. Şirketimizin değerli ortağı ve yöneticisi Şermin Kahraman hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz.

1308 Osmaneli Belediye Sporumuzun değerli hocası, milli sporcumuz Cumhur Babaoğlu ve eşi milli sporcumuz Ezgi Babaoğlu’nun TSF ile birlikte organize ettiği ve Bilecik TSF şubemizin desteklediği turnuvaya 200’e yakın yarışmacı katılırken, aileleriyle birlikte ilçemizde 500 kişiyi üç gün boyunca ağırladık. Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimiz tamamen dolarken, ilçemizdeki otel ve pansiyonlar doluluk oranına erişti. İlçemizde üç gün boyunca büyük hareketlilik yaşanırken turizmde yükselen değer olan Osmaneli’nin tanıtımı içinde büyük katkı sağlayan organizasyon gerçekleşmiş oldu. Bugün ödül töreniyle sona eren satranç turnuvamıza tüm katılan sporcularımızı kutluyoruz.

Satranç sporumuzun ilçemizde kısa bir sürede çok ilgi duyulan spor oldu. Cumhur Babaoğlu, Ezgi Babaoğlu, Halil Oğuz hocalarımızın büyük desteği ve tüm branşlarda işbirliği yaptığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bu branşımıza da ilgi göstermesi ve tüm okulların öğrenci ve tesisleriyle destek olması kısa sürede başarılı başarılı sonuçlar organizasyonları gerçekleştirmemize ve Türkiye çapında satrançta büyük başarılar elde etmemizi sağladı.

27-28-29 Ekim 2018 de yine üç günlük yeni bir satranç turnuvasına ev sahipliği yapacağız. Önümüzdeki yıl turnuvamız “Uluslararası 3.Osmaneli Satranç Turnuvası” olarak daha büyük bir organizasyon olarak geleneksel hale gelecek. Osmaneli Sportif organizasyonlarına devam ediyor.TTF LEFKE CUP U15 FUTBOL TURNUVASI” Ağustosta ilçemizde yapılacak. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 2.gercekleşecek turnuvaya Galatasaray, Fenerbahçe,Beşiktaş,
Kasımpaşa,Boluspor,Eskişehir Spor,Sakarya Spor ve 1308 Osmaneli Belediye Spor katılacak.

Kurban bayramı sonrası Beşiktaş Bayan Futbol takımı bir hafta ilçemizde kamp yapacak. İlçemize gelecek üç bayan futbol takımıyla Beşiktaş’ında katılacağı 30.Ağustos Zafer Bayramı Kupası Turnuvası ilk kez ilçemizde gerçekleşecek. Eylül ayının ikinci haftasında bir hafta süreyle devam edecek panayırımızda küçük ölçekli Güreş Turnuvası da ilçemizde düzenlenecek.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada Turizmde yükselen değer olan Osmaneli Spor Turizminde güzel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Çok kısa sürede bir çok organizasyonun yanı sıra Osmaneli spor kulüplerimizin kamp merkezi haline gelecek. Satranç turnuvasında emeği gecen tüm kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Değerli hocalarımızın yanı sıra her organizasyonumuzu üstlenen Belediye sporumuzun değerli yöneticileri Ahmet Kaya ve Fikret Atapay’a, Turizm sorumlumuz Süleyman Çakar’a ayrıca teşekkür ediyorum dedi.