OSMANELİ TURİZMDE İLGİ ODAĞI

Osmaneli Belediyesi olarak Osmaneli’nin tarihi ve kültürel değerlerini yaşatıyoruz. İlçemizin tanıtımına katkıda bulunarak, turizmini hak ettiği yere taşıyoruz.

Genç nesillerin kültürel ve sportif anlamda kendilerini yetiştirmesine destek ve ayrı bir önem veren Belediyemiz, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün projesi kapsamında İzmir, Isparta ve Kayseri’den Bilecik’e gelen 125 öğrenciyi dün ilçemizde ağırladık.

Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Bilecik’in ev sahipliğini yaptığı İzmir, Kayseri ve Isparta’dan gelen 18-24 yaş grubu, 125 öğrenci dün Osmaneli’ne ziyarette bulundu. Kuruluş ve kurtuluşun şehri olan Bilecik’in tüm ilçelerini gezen öğrenciler Söğüt’ten sonra Osmaneli İlçemize geldiler. Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA, üç ilden gelen misafirlerimize “Hoşgeldiniz” diyerek onların ilçemize teşrif etmelerinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Osmaneli’nin tarihi değerleri olan Balaban Meydanı, Rüstem Paşa Camii, Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesi gezildikten sonra Necla Hanım Konağı’nda öğrencilerimize Osmaneli Karpuz’u ikram edildi. Daha sonra Sakarya Nehri Kenarı’nda gezip dinlenen grubumuz burada Osmaneli’nden ayrıldı.

Osmaneli, her geçen gün turların, grupların, turizm acentelerinin yoğun ilgi gösterdiği, sahip olduğu tarihi ve kültürel varlıkları ile yükselen turizm değeri olma yolunda hızla ilerliyor.

7-IMG_6288 5-IMG_6278 8-IMG_6292

1-IMG_6295