OSMANELI TÜRKIYE VE LIDERI RECEP TAYYIP ERDOĞAN’In ÖLÜMÜNE YANINDA. EMPERYALIST ABD’NİN TEK HEDEFI”TÜRKIYE VE ONUN LIDERI RECEP TAYYIP ERDOĞAN”. FETÖYÜ ÜLKESINDE BESLEYEN TRUMP TÜRKİYE’Yİ YINE TEHDIT ETTI. ABD VE İÇERDEKİ İŞBİRLİKÇİLERİNE KARŞI OSMANELİ HALKI TÜRKİYE VE LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YANINDA.

37904301_2080964325453433_443985780298219520_n

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin emperyalist ABD başkanı Trump’ın Türkiye’yi tehditlerine sert tepki verdi.Başkan yaptığı açıklamada;
ABD Başkanı Trump, Twitter hesabı üzerinden yaptığı küstah açıklamada, “ABD, büyük bir Hristiyan, aile babası ve muhteşem bir insan olan Papaz Andrew Brunson’ın uzun süreli tutukluğu nedeniyle Türkiye’ye geniş yaptırımlar uygulayacak. Bu masum inanç adamı derhal serbest bırakılmalı!” ifadelerini kullanmıştır.ABD ve başkanı Trump Türkiye’de 15.Temmuz darbesini yapmaya kalkışan Terör örgütü FETÖ ve onun elebaşısı hain Fetullah Gülen katilini ülkesinde barındırırken ve onu desteklerken,Türkiye’de teröre destekten tutuklu Papazı bahane ederek ülkemizi tehdit etmesi rastlantı değildir.Yıllarca Türkiye’yi terörü besleyerek güçsüzleştirmeye çalışan emperyalist ABD ve AB ülkeleri Türkiye’yi yine direk hedef aldılar.

ABD’NİN HEDEFİ TÜRKİYE EKONOMİSİ
ABD’nin bu açıklamalarının asıl hedefi Rahip Brunson değil, büyüyen Türkiye ekonomisi. Trump ise doğrudan Başkan Erdoğan’ı hedef alıyor. ABD böylelikle 15 Temmuz’da arkalarında bıraktıkları ayak izlerini silmeye çalışıyor.

Başkan Erdoğan’ın Çin Devlet Başkanı ile yaptığı ticari görüşmeler ABD’yi harekete geçirdi. Türkiye ile Çin ticaretinin kendi para birimlerinde yapılmasını isteyen ABD, ajanlıkla suçlanan Rahip Brunson üzerinden büyüyen Türkiye ekonomisini hedef alıyor.

Çin ile 3,6 milyar dolarlık anlaşma yapıldığını duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıklamalarının ardından Trump, küstah bir açıklama yaparak, İran’a yapılanların Türkiye’ye de yapılacağını söyledi. ABD ile Çin arasında yaşanan ticaret savaşının Türkiye’ye yaracağını bilen ABD, açıkça Türkiye’yi hedef almaya devam ediyor.
Türkiye ise büyüyen ekomisini yapılan ticari anlaşmalarla büyütmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İslam İşbirliği Teşkilatı Zirve Dönem Başkanı” sıfatıyla özel davetli olduğu 10. BRICS (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika) Zirvesi’ne katılıyor. BRICS Zirvesi, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin başkenti ve ticaret merkezi Johannesburg’da gerçekleştiriliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüşmesi ,Çin Devlet Başkanı’nın ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesi.ABD Başkanı Trump ve ekibini çıldırttı.Başkan Erdoğan görüşme öncesi yaptığı açıklamada “Rusya ile aramızdaki her türlü dayanışma birilerini gerçekten kıskandırıyor.” demişti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip
Four Seasons Otel’de, Güney Afrika Cumhuriyeti’nde yapılan 10. Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesinde etkin olması ABD çıkarlarını Allah bullak etti.

Başkan Şahin açıklamalarına şöyle devam etti;ABD Başkanı Trump ve ekibinin tehditlerini anlıyoruz.15.Temmuzda yapamadıklarını diğer yöntemleri kullanarak,ekonomiyle oynayarak yapmaya çalışıyorlar.24.Haziran Seçimlerinde aynı Politikaları içerdeki destekçileriyle uygulamaya çalıştılar,ancak Türk halkı sandıkta bunlara cevabını verdi.

Osmaneli halkı,Tüm Türk halkı herşeyi görüyor.24.Haziran seçimlerinde Emperyalist ABD ve AB Ülkelerinin içerideki destekçileri,yarattıkları algıların ne anlama geldiğini,kime hizmet ettiklerini şimdi daha iyi anlıyorlardır.Uyan ey halkım uyan.Katil Demirtaş’ın etrafında size tavaf ettirenlerin bir papazı bahane ederek Türkiye’ye ne oyunlar planladıklarını görün.Bırakın iç çekişmelerinizi,genel kurulları toplamayı.Hedef Türkiye ülkenize sizde sahip çıkın.Ey solcular yıllardır ABD emperyalizmine karşı çıktınız.Asıl Bugün Türkiye ABD ve AB emperyalizminin hedefinde.Gün birlik ve beraberlik günü,gün Türkiye ye,milletin seçtiklerine sahip çıkma günü.

15.Temmuzda darbecilere direnen Osmaneli halkı,24.Haziranda seçimlerde liderine ve ülkesine sahip çıktı.Bugünde Osmaneli halkı ABD nin Sapık Başkanı’na ve onun ekibine de lanet okuyor ve Türkiye ve onun Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyor ve onun yolunda Ölümüne,Ölümüne Emperyalizmle mücadele diyor.

Saygı ve Sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı