“OSMANELİ, VATAN İÇİN TEK YÜREK”

10-IMG_5172

15 Temmuz sürecinin ardından tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Osmaneli’nde de demokrasi nöbeti devam ediyor.

Hain darbe girişimden bu yana Osmaneli’nde gerçekleştirilen demokrasi ve milli birlik, beraberlik buluşmasında bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen dün akşamki demokrasi nöbetine Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf ve Musiki grubu muhteşem ilahi ve ezgileriyle eşlik etti. Demokrasi nöbetimiz adeta milli birlik ve beraberlik şölenine dönüştü.

Belediye binamız önünde saat 21:00’den itibaren başlayan demokrasi nöbetine İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI, SMMMO Başkanı Süleyman KIRAL, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN, daire müdürleri ve bayan-erkek binlerce vatandaşımız katıldı. Düzenlenen programda Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf ve Musiki grubu ilahi ve ezgilerini bu defa “demokrasi” için seslendirdi. İlçe Müftümüz Aydın BOSTANCI tarafından ülkemizin her türlü terör, tehlike ve tehdit belalarından kurtulması için dua edildi. Binlerce vatandaşımız ise müftümüz tarafından edilen duaya “amin” diyerek iştirak etti. Program sonunda ise halkımıza lokma ikramı yapıldı.

Tasavvuf musikisinin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “yeni nesil Haçlı seferlerinin içimizdeki askerlerine Osmaneli dersini verdi, daha da beterini vermekten çekinmeyiz” dedi. Hain terör örgütlerinin ülkemiz için sinsi planlar içinde olduğunu ancak tüm bu plan ve hesapların üstünde Allah’ın bir hesabının olduğu belirten Belediye Başkanımız, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Yeni nesil Haçlı seferlerine karşı diriyiz, iriyiz. Darbeci FETÖ, Batı basınına yaptığı açıklamada “Ben, Avrupa’nın ve ABD’nin çıkarları için çalışıyorum. Beni Türkiye’ye vermeyin, Türkiye’de insan hakları ihlallerinin olduğunu belirterek benim Türkiye’ye iade edilmem durumunda adil yargılanmam söz konusu olmaz. Bana kötü muamele yaparlar, eziyet ederler, ben size hizmet ettim beni koruyun” demiş. İslam ülkelerine karşı modern yöntemlerle uygulanan Haçlı Seferleri bu kez bize FETÖ’nün satılmış vatan haini köpekleriyle uygulanmaya çalışıldı. İslam ülkelerine karşı modern yöntemlerle uygulanan Haçlı seferleri bu kez bize FETÖ’nün satılmış vatan haini köpekleriyle uygulanmaya çalışıldı. Ama Allah’ın bir hesabı olduğu, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin gücünün ne kadar büyük olduğu hesaplanamadı.

Demokrasi nöbetlerimize devam ediyoruz. Gece yine meydanlardaydık. Halkımızla birlikteydik. Teşekkürler Osmaneli. Kökleri Orta Asya’dan Anadolu’ya göç eden Selçuklulara, İstanbul’u fetheden Osmanlılara dayanan ve onların fethettiği yerlere vatan, bayrak ve din sevgisi ile bağlı olan Osmaneli halkıyla ne kadar övünsek azdır. Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslüman sözü ne kadar güzel bir örnek Osmaneli için. Her gece meydanı dolduran halkımıza, hanımefendilere, beyefendilere, ilçemiz protokol üyelerine ve bu akşamki demokrasi nöbetinde bizlere eşlik eden Şeyh Edebali Tasavvuf ve Musiki Grubu’na teşekkür ediyoruz, Allah hepsinden razı olsun diyoruz.”