OSMANELİ YENİ YILDA DA PTT PULLARINDA

25299502_1960401920843008_8081967184772649450_n

Osmaneli’nin tarihi ve doğal güzellikleri, Belediyemiz tarafından PTT idaresine bastırılan posta pullarında yaşayacak.

Belediyemiz, PTT idaresine, Osmaneli’nin tarihi ve doğal güzelliklerini içinde barındıran 5 Bin adet pul bastırdı. Osmaneli’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan pulları hatıra olarak aklamak ve koleksiyon yapmak isteyenler Osmaneli PTT şubesinden ve Osmaneli Belediyesinden temin edebilirler.

Osmaneli Belediyesi’nin PTT yoluyla dışarıya gidecek resmi evraklarında da bu pullar kullanılacak. Belediyemizin, PTT’ye yaptırmış olduğu pullarla ilgili olarak Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “943 yıllık kesintisiz bir Türk kenti olan Osmaneli’ni geleceğe taşımak adına bu pulları yaptırdık. Osmaneli’nin tanınırlığını daha da artırmak ve Osmaneli ile ilgili güzel bir hatıraya sahip olmak adına bastırdığımız posta pullarını vatandaşlarımız Belediyemizden ve PTT Müdürlüğünden alabilirler” dedi.